donderdag 5 januari 2017

Originele bedrukte stickers

Originele bedrukte stickers


Wilt u uw bedrijf promoten? Dan is een sticker vaak  niet het eerste wat te binnen schiet. Toch is juist met stickers mogelijk om op een originele en creatieve manier uw onderneming te promoten. Door de toepassing van de nieuwste technieken kunnen wij iedere gewenste sticker voor u op maat maken. Om er voor te zorgen dat uw sticker de juiste impact heeft hebben wij een aantal tips voor u.

De Juiste sticker voor uw onderneming
Er zijn velen verschillende soorten stickers welke op diverse manieren als promotiemateriaal in te zetten zijn voor uw onderneming. Vloer en raamstickers zijn uitermate geschikt voor het promoten van een actie in een winkel of magazijn. De kleinere stickers kunnen gebruikt worden om bijvoorbeeld (relatie)geschenken te personaliseren. De standaard sticker kan goed ingezet worden voor intern gebruik. Voor elk doel is er weer een andere soort sticker. Kijk van te voren naar wat het doel is en stem de sticker daar op af.


Sticker in eigen stijl

Bent u er uit wat voor soort sticker u wilt, dan kunt u beginnen met het ontwerp. Wil je het logo er op hebben of juist liever een begeleidende tekst.  Let er op dat u uw huisstijl aan houdt en dat de kleuren overeenkomen met de boodschap. Is het ontwerp te ingewikkeld dan kan het zijn dat de klant niet kan zien waar de boodschap vandaan komt. U heeft 2 seconden om de aandacht van uw klant te krijgen. Is de boodschap te ingewikkeld om in 2 seconden over te brengen? Zorg er dan voor dat de klant wordt getriggerd om door te lezen op uw website. Ook hier geldt, maak de websitenaam op de sticker niet te lang en zorg ervoor dat er geen typfouten gemaakt kunnen worden in de websitenaam. Korte herkenbare woorden, pakkende tekst en aangrijpend design zijn de belangrijkste elementen in uw ontwerp van uw sticker.  

Hoe moet de sticker aangeleverd worden?

Weet u de aanlever specificaties van uw sticker? Let op de snijranden van het aan te leveren bestand. Het zou zonde zijn als de boodschap er af gesneden wordt omdat u te weinig rekening heeft gehouden met het aanleverformaat. Hou hier rekening mee tijdens het aanleveren van uw ontwerp en ga in één keer voor een geweldige sticker.


Aantallen

Als laatste moet er gekozen worden voor de aantallen. Waar ga je de stickers voor gebruiken? Is het een eenmalige actie dan heb je er minder van nodig dan met stickers voor de branding van uw merk/bedrijf. Bestel niet te veel stickers in één keer wanneer je niet veel stickers gebruikt, mocht je huisstijl of bedrijfslogo dan veranderen, dan zit je niet met een grote hoeveelheid onbruikbare stickers.
Moet uw boodschap blijven plakken? Vraag ons naar de mogelijkheden, wij helpen u met advies en ontwikkeling van ideeën. www.snoekpromo.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten