donderdag 9 februari 2017

Het verschil tussen autobelettering, autobestickering en carwrappen

Het verschil tussen autobelettering, autobestickering en carwrappen

De technologie in autobestickering maakt grote sprongen. Men komt steeds meer bestickerde auto’ s tegen met opvallende reclame uitingen. Sommige bestickerde auto’s zijn te herkennen aan hun kenmerkende huisstijl, anderen hebben een eigenzinnig, opvallend of juist ingetogen design.

Er zijn verschillende technieken en vormen van bestickering. Men kan de auto laten beletteren, bestickeren of zelfs laten (car)wrappen. Wat is nou het verschil en welke techniek is het meest geschikt voor uw bedrijf en auto?

Er zijn een aantal verschillen in de technieken en de resultaten op te merken. Aangezien er in de loop van de jaren grote technische vooruitgang is geboekt binnen de autobelettering of autobestickering branche zetten wij het hieronder voor u op een rij.

Autobestickering

Wij beschikken over geavanceerde apparatuur om autostickers te drukken. Ook op groot formaat. Autobestickering wordt over het algemeen gekozen door ondernemers met een boodschap. Met autobestickering wil men opvallen, een (huis)stijl uitdragen en herkenbaar zijn aan de auto en het design.

Er wordt dan vaak gekozen voor een of meerdere (herkenbare) kleuren. Het is met autobestickering mogelijk om grotere oppervlakten te bestickeren zonder daar naadjes, bubbeltjes of scheurtjes in te krijgen. De materialen die worden gebruikt spelen een grote rol hier in. De autobestickering is niet schadelijk voor de lak en is weer volledig te verwijderen wanneer er gekozen wordt voor een nieuw ontwerp.

Autobelettering

Bij autobelettering gaat het juist om de letters die een specifieke boodschap overbrengen. De autobelettering is in klein formaat maar ook in groot formaat te drukken. Bij autobelettering gaat het dan meestal om het gebruik van contour gesneden letters specifiek voor de klant ontworpen.

Met het drukken van autobelettering is materiaal keuze uiteraard een van de belangrijkste punten. Juist met autobelettering moet men er op letten dat de fijne lijnen en vormen goed uitkomen en correct wordt aangebracht. Bij autobelettering en autobestickering kiezen wij er in de meeste gevallen voor om het te laten aanbrengen door een professional.Carwrappen


Carwrappen is een relatief nieuw fenomeen. Carwrapping Kan je letterlijk vertalen als ‘auto
inpakken’. Dit is een techniek die veel wordt gebruikt om een auto om te toveren naar een reclame object. Met carwrappen kan men de auto dus volledig inpakken in zelfklevende folie. De folie is UV werend en krasbestendig.

De folie voor het carwrappen is zeer flexibel en kan iedere vorm aannemen door verwarming. Men kiest vaak voor een fullcolor print maar er kan ook gekozen worden voor een effen kleur. Carwrappen heeft veel meer mogelijkheden dan wanneer men de auto laat spuiten. De folie voor het carwrappen kan ook weer gemakkelijk verwijderd worden.
Populaire keuzes

Carwrappen wordt steeds populairder. Veel ondernemers kiezen er tegenwoordig voor om hun (lease) auto te laten carwrappen zodat deze goed beschermt blijft tegen krassen. De reclame boodschap wordt hierdoor dagelijks gezien door duizenden potentiele klanten. Win-win situatie!

Ook autostickers en beletterde auto’s zie je veel meer. Ondernemers kiezen bovendien meer voor hybride- of vol elektrische auto’s, kleinere auto’s die milieuvriendelijker en duurzamer zijn.

Wij raden onze klanten aan te kiezen voor kwaliteit en duurzaam.

Laat de autobestickering, autobelettering of carwrapping over aan professionals. Wij hebben hoge kwaliteit folies in huis en bovendien de kennis om het correct aan te brengen. Mocht u interesse hebben in het laten bestickeren, beletteren of wrappen van uw auto helpen wij u graag met het gehele traject, van ontwerp naar uitvoering. www.snoekpromo.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten