maandag 5 september 2016

Ansichtkaart marketing


Ansichtkaart marketingVakantie periode is weer achter de rug.
PostNL heeft het weer druk gehad met de bezorging van alle ansichtkaarten naar het thuisfront. ansichtkaarten zijn niet alleen voor vakantiegangers. Heeft u er wel eens over nagedacht een ansichtkaart in te zetten als marketing tool? Hier zijn 10 redenen om ansichtkaart Marketing gebruiken!

Er zijn veel voordelen aan het gebruik ansichtkaarten
voor uw zakelijke
 marketing campagnes, hier is de top 10:1- Directe Impact

Ansichtkaarten hoeven niet geopend te worden om gelezen te worden. Uw ontvanger zal uw bericht direct lezen bij het oppakken van de post, hiermee voorkomt u dat het ongelezen de prullenbak in verdwijnt.2- Hoge zichtbaarheid


Aangezien het bericht direct in het zicht is zal het zowel onderweg naar de bestemming als door de ontvanger gelezen worden. Gebruik sterke branding (herkenbaar en simpel) en visuals om er voor te zorgen dat u de aandacht vasthoud. 3- Berichten zijn kort en prikkelend


In tegenstelling tot sommige andere gedrukte marketing materialen, zoals gevouwen folders of brochures, zijn ansichtkaarten zeer geschikt voor korte prikkelende berichten met een sterke ‘ call-to action’. Houd het kort en prikkelend, zodat u hun aandacht weet te vangen. Vermijd lange zinnen waar (veel) concentratie bij nodig is.

4- Stevige kaart


Met flyers is er een risico op schade door de reguliere post of zelfs door het laten vallen of stoten. Regen,  stroeve brievenbussen en een ruwe bezorging kunnen al resulteren in beschadiging. Dit heeft als gevolg dat uw bericht bij aankomst de plank misslaat. Het kan de professionaliteit in gevaar brengen als de flyer bij aankomst al beschadigd is. Een stevige kaart op weg naar het beoogde publiek kan de meerderheid van deze uitdagingen wel aan.

5- KosteneffectiefAnsichtkaarten zijn een kosteneffectieve manier om reclame te maken. Ze zijn goedkoper om af te drukken  dan brochures/folders en brieven met enveloppen en minder tijdrovend te verwerken dan de traditionele mailings. Snoek Promo helpt u met het aanleveren en passen maken van uw ontwerp!


6- Eenvoudig ontwerp


Het is gemakkelijker om een ​​ansichtkaart zelf te ontwerpen dan een folder of flyer. Wanneer u een professioneel ontwerper moet inhuren om uw flyer te laten ontwerpen, kost dat vaak veel geld. Focus op de branding, het neerzetten van uw merk en opvallende simpele visuals.

7- Het werkt, wat u ook verkooptEr is geen bedrijf, dienst of product welke geen gebruik kunnen maken van ansichtkaart marketing, het komt allemaal neer op de boodschap die u wilt over brengen. Zorg ervoor dat het t’ lezen waard is en dat het oproept tot actie. U kunt denken aan nieuws, informatie of een aanbieding. Zolang u maar waarde biedt aan uw specifieke doelgroep hebben.

8- Genereer website bezoekers


De ansichtkaarten zijn perfect voor korte berichten die gericht zijn op het sturen van mensen naar uw website of social-media kanalen. U kunt nieuwe mensen bereiken en ze omzetten naar volgers door ze een aanbieding te doen of door een wedstrijd op te zetten om uw pagina te ‘liken’.

9- Informatieve herinneringenAfhankelijk van uw organisatie, kunt u ze ook gebruiken om nuttige informatie te geven, zoals event data, nieuwe gidsen of om belangrijke contacten. Dit zal hen aanzetten tot het bewaren van uw kaart op hun prikbord of koelkast als herinnering. U kunt zelfs een korting op het kaartje drukken zodat ze in een winkel ingeleverd kunnen worden. Dat geeft u meteen een krachtige tool om te meten hoeveel mensen er na ontvangst van uw kaart er ook meteen gebruik van maken.
 10- Sterke return on invest (ROI)


Wanneer u het bericht goed weet neer te zetten, heeft u al snel een goede ‘ Return On (uw print) Investment’. Door de lagere onkosten en de gemakkelijke verwerking verdienen de kosten zich vrij snel terug. Met behulp van inwisselbare codes kunt u het succes van toekomstige campagnes goed meten.
Bent u benieuwd naar wat deze methode voor u kan betekenen?
Neem vrijblijvend contact op voor advies. www.snoekpromo.nl 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten