vrijdag 13 januari 2017

Verschillende vormen van Raam bestickering en folie

Verschillende vormen van Raam bestickering en folie

Het bestickeren van uw raam is een effectieve vorm van reclame voor uw bedrijf. Het is mogelijk om de stickers in de huisstijl of kleur schema op te maken zodat de sfeer en het uiterlijk van uw pand intact blijft.  Raam bestickering en folie heeft meer functies dan alleen reclame uiteraard. Zo kunnen de raamstickers ook inbraak werend zijn, zonwerend en meer privacy geven.Raamstickers en folie als reclame

Wanneer u raamstickers gebruikt met het logo of de naam van uw bedrijf er op, op een glazen deur, raam of wand dan ziet iedereen direct van buitenaf waar ze moeten zijn. Raamstickers geven een duidelijk beeld naar buiten toe, uw klant zal duidelijkheid kunnen zien waar ze naar binnen moeten stappen. De folie of stickers laten wel gewoon licht door, u bent dus niet beschut tegen zonlicht. Ze hebben dan ook geen zonwerende werking.

Omdat het in dit geval alleen gaat om stickers, blijft het mogelijk om van beide kanten door het glas heen te kijken. Raam stickers hebben in tegenstelling tot folie nauwelijks een zonwerende functie. Het licht schijnt dus gewoon naar binnen.

Raamfolie


Raamfolie zorgt ervoor dat een raam of deur in zijn geheel of gedeeltelijk wordt afgeplakt. Mensen kunnen met raamfolie niet naar binnen kijken en er valt geen direct (zon) licht naar binnen. Met raamfolie heb je meer privacy en een lagere kans op inbraak. Met sommige raamfolie kan je van binnen wel naar buiten kijken, maar van buiten niet naar binnen. Andere soorten raamfolie zijn ondoorzichtig van binnen en buiten. Let op deze verschillen wanneer je raamfolie kiest om teleurstelling te voorkomen.
Gekleurde folie
Naast zwart en wit is het ook mogelijk om full color folie aan te brengen. Door het gebruik van kleuren is het mogelijk om meer in de huisstijl te blijven. Full color raamfolie geeft meer herkenbaarheid naar uw klanten toe. Ook de bedrukking zelf valt van een afstand meer op door de kleuren. Let wel op dat de kleuren van de sticker niet vervagen of verkleuren bij het minst of geringste straaltje zonlicht.

Zandstraal effect folie

Door het kiezen voor een folie met zandstraal effect creƫert u meer privacy. De folie laat wel licht door maar mensen kunnen niet makkelijk naar binnen kijken. Helaas is het ook niet mogelijk om naar buiten te kijken met dit effect. Er zijn ook varianten zandstraal folie waar men kiest voor strepen of lagen zodat er een deel open blijft voor een blik naar buiten.

Wilt u advies over welke sticker of folie te kiezen? www.snoekpromo.nl wij helpen u graag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten